Përvojë në përdorimin e EroFertil

Përvojë në përdorimin e EroFertil nga Milana nga Kiev

Reagime nga Milana nga Kiev

Kapsula të shpëtuar familjen nga divorci! Burri im për një kohë të gjatë vuante nga impotenca. Megjithatë, duke folur në lidhje me çështje të tilla në familjen tonë nuk ishte pranuar. Përveç kësaj, ka pasur probleme të tjera, në formën e mungesës së parave dhe prindërore. Intime të jetës i ka kaluar nga anët e rrugës, dhe u rrit në një familje të mospajtimit.

Për shkak të parregullt orar, ne tashmë nuk e seksit. Një mik më këshilloi që të urdhërojë kapsula EroFertil. Ajo u vendim të drejtë për të fundit herë. Seks i përmirësuar, problemi ka shkuar nga anët e rrugës. Kemi filluar për të gjetur kohë për vetmi.

Dhe nuk mund të mendojnë se jeta e tyre seksuale është e prekur për një numër kaq të madh të faktorëve të një familje të lumtur të jetës. Gjëja kryesore - kohë të konstatoj problemin dhe të fillojnë për të zgjidhur atë.

Duan për të mbrojtur njerëzit! Më besoni, shumë varet nga gruaja. Tona intime të jetës ka ndryshuar në mënyrë dramatike kur unë thashë vetes se kjo nuk mund të vazhdojë dhe mori situatën në duart e tyre. Mos kini frikë për të marrë përgjegjësi për familjen e lumturisë dhe kapsula do të jetë Tuaj më të mirë asistent. Është e çuditshme që të tjerët një vit e gjysmë më parë, ne nuk mund të flasim për seksin. Të gjitha unë rekomandoj!

Përvojë në përdorimin e EroFertil nga Boris nga Budapest

Shqyrtuar nga Boris nga Budapest

Hey të gjithë, të kërkuar për të ndarë përvojën time të përdorur kapsula. Për të filluar me të, duke iu referuar urolog, unë u diagnostikua me prostatitis. Mjeku më këshilloi këtë ilaç dhe unë nuk guxoj të të kundërshtoj.

Urdhri erdhi shpejt, dhe me udhëzimet për përdorim, ku kam mësuar se si të përdorin droga. Gjëja e parë që të kënaqur, e tërë kjo është e natyrshme. Pas vitit të parë të përdorimit EroFertil Unë përsëri ndjehen të rinj! Ajo ishte e mahnitshme!

Dua 50 ndjehen 20? Pastaj menjëherë të urdhërojë një mjekim për të rivendosur fuqinë! Kapsula deri tani e kishte më të spikatura vend, por i rikthimit të sëmundjes një vit më vonë ishte kurrë!