KU ËSHTË G VEND PËR BURRA

Ndani sekretet e takimit të një partneri dhe praktikave që do të ndihmojnë për të stimuluar G-spot

pika e kënaqësisë

Shumica nga ju e dini se ku fushën e kënaqësitë nga femrat dhe si e saj të vepruar. Megjithatë, pasi është fjala për meshkuj fiziologji, gratë, dhe burrat janë të humbur..., për të Gjetur e G-spot në meshkujt është më e lehtë se sa mendoni.

Pika G — ku është

Duket se gjetja e saj është pothuajse e pamundur, por kjo nuk është. Në librin "ATË. Një bisedë intime për trupin" thotë: "Meshkujve G vend të vendosur afër prostatës. Prostatës është e vendosur në mes të testiseve dhe anusit". Mjeku konfirmon se "disa madje orgazmë nga prostatës stimulim". Fakti se ajo kalon përmes vendosur nga fibra nervore, nxitjen e fluksit të gjakut në seks organ. Ajo është një zonë të ndjeshme që i përgjigjet shpejt në prekje, duke shkaktuar erections në njerëz.

Si për të stimuluar pika G

Sexologist këshillon se "mund të mbahen ndërmjet anusit dhe testiseve të shtrydh, masazh". Për të ofruar kënaqësi partnerit, për masazh, përdor lubrifikues, për të forcuar rrëshqitje dhe përveç kësaj, do të japin një ngrohtësi të këndshme nga duart e partnerit. Lëvizja nuk duhet të jetë e mprehtë dhe të ngjeshur, dhe të qetë dhe gradual — lëvizni gishtat në drejtim nga anus të scrotum dhe prapa, përveç kësaj me një të vogël shtypni ju stimulojë të zonës në lëvizje rrethore. Efekt më të madh që mund të arrihet në qoftë se ju prezantoj dy gishtat në anus e një partneri dhe të ndjehen për gjëndrra e prostatës — ajo është e vendosur në murin e përparmë zorrën e trashë, rreth 4-5 cm nga hyrja. Megjithatë, është e mundshme që njeriu nuk do të pajtohen për një eksperiment të tillë: "Jonë kulturore të mjedisit është e tillë që njeriu të rrallë shndërrohet në grua me një propozim për të bërë rimming. Ata janë të frikësuar se "fajin" homoseksualitetin". Nëse partneri juaj ende të bien dakord mbi një të pazakontë masazh, para hyrjes, sigurohu se thonjtë tuaj janë të drejtë vetes, në mënyrë që të mos dëmtoni njeriu, gishtat greased bujarisht me lubrifikim — kjo është absolutisht e padëmshme për trupin. Të ngjashme lëvizjet stimulimin e prostatës. Disa vajzave sugjerojnë për të kombinuar masazh me seks oral për të bërë burrin të ndjehen sa më të rehatshëm që të jetë e mundur.

Para stimulim pika G

ambient relaksues

"Pas 35 vjet disa njerëz të prostatës bëhet zgjeruar. Ajo shtohet, rritet, presion në fshikëz nga të dyja anët. Ka një problem me urinim. Kjo nuk duhet të merren parasysh, për shkak të problemeve me prostatës shumë të ndikojë në funksionin seksual. Meshkujt të cilët kanë një pak më të zgjeruar prostatës, vuajnë nga epsh i ulët, mosfunksionimi i ereksionit dhe derdhje, merrni më pak kënaqësi nga seksuale," komentoi një terapist seksi. Masazh prostatës ndihmon për të reduktuar rrezikun e tumorit, zhvillimi, e cila do të çojë në heqjen e gjëndrra e prostatës. Më të mirë për të shmangur në mënyrë që të mos dëmtojë fibrave nervore, e cila, siç kemi theksuar më lart, në këtë zonë me shumicë. Kjo ndodhi se heqja e tumorit të çon në dëmtime ose humbje të plotë të ereksionit. Për të prostatës për të ngrënë një boronicë e kuqe, dhe rregullisht të ketë marrëdhënie seksuale ose masturbohem."

Si ju mund të shihni, G-spot në njerëz nuk është një mit. Masazh prostatës është e dobishme jo vetëm për të takuar partnerin, por edhe për të ruajtur shëndetin e tij. Është e rëndësishme që rregullisht të shqyrtojë sistemin riprodhues për të identifikuar shkeljet dhe për të eliminuar ato para se rasti erdhi në ndihmë një kirurg.