Më të mirë të barnave për të rritur potencë në meshkujt pas 50-60 vjet

Dobësimi i potencë në meshkujt pas 50 60 vjeç – një dukuri e zakonshme të shkaktuara nga të moshës në lidhje me ndryshimet në trup. Për të rivendosur sistemin riprodhues në këtë moshë është e vështirë, por e mundur. Të ndihmojë në këtë mjekim të veçantë nga mosfunksionim ngrerë që ju mund të aplikoni në tuaj pa u konsultuar me një mjek.

Pilula mashkull
 • Activators të PA-synthase. Këto fonde nuk e ndryshimit të presionit të gjakut, prandaj më shpesh zgjedhur për trajtimin e disfunksionit erektil në moshën 55 vjet dhe më të vjetër. Ata i stimulojnë rrjedhjen e gjakut në penis, në këtë mënyrë rritjen mbledhje,
 • Boosters testosterone biosynthesis. Ky grup i drogës është caktuar për burrat në rastin e ulët prodhimin e hormoneve përgjegjëse për potencë
 • Frenuesit e fosfodiesterasi. E tyre të veprimit ka për qëllim rivendosjen normale rrjedhjen e gjakut në organet gjenitale,
 • Biologjike aktive të aditivëve. E sigurt grupin e agjentëve dhe të stimuluesve potencë. Veprimet e tyre nuk vjen aq shpejt, si kur ka marrë droga sintetike, por efekti zgjat për një kohë të gjatë. I emëruar në një të lehtë uljen e potencë në parandalimin e mosfunksionim ngrerë. Gjithashtu shpesh të përdorur në trajtimin e sëmundjeve të genitourinary system. Në përbërjen e saj të dietik Shtojcave natyrore përmbajnë substanca dhe komponentët që të përmirësojë trupin,
 • Alpha-adrenergjikë blockers. Lehtësimin e spazma të enëve të gjakut në të organeve të legenit, normalizimin e qarkullimit të gjakut,
 • Zëvendësues për prostaglandin E. Të përcaktuara nga mjeku pas provimit. Kur merren rregullisht, për të siguruar të shpejta të plotësimit të shpella organet anëtare e gjakut në momentin e ngacmim,
 • Antispasmodic drogës. Janë përdorur për të reduktuar spazma të enëve të gjakut të penisit, rritjen e qarkullimit të gjakut.

E rëndësishme!Përkundër faktit se këto barna mund të blihet pa recetë, që të zgjedhin të drejtën mjet është e nevojshme në bashkëpunim me urolog ose andrologist. Kjo është për shkak se duhet së pari të përcaktojë shkaktojnë mosfunksionim ngrerë, dhe vetëm pastaj të fillojë për të kërkuar mënyra për të zgjidhur atë.

Parandalimi i pafuqi

Parandalimi i pafuqi pas 50 vitesh

Për të vazhdojnë të gëzojnë jetën seksuale në moshë më të vjetër, ju duhet të:

 • Hani e drejtë. Dietën e përditshme duhet të jetë e pasur me vitamina, mikro - dhe macrocells, proteinat, yndyrnat dhe karbohidratet. Kjo do të ndihmojë për të ruajtur shëndetin e për shumë vite. Nuk duhet të jetë abuzuar yndyrore, i skuqur, i tymosur ushqim, ëmbëlsira dhe pasta – ata pengojnë prodhimin e testosteronit, të çojë në dëmtimin e enëve të gjakut, pesha e tepërt, të reduktuara durim gjatë aktit seksual
 • Në një kohë të duhur për të trajtuar sëmundje. Sëmundjet kronike të keq të ndikojë në sistemin riprodhues, është e nevojshme t'i nënshtrohen ekzaminimit dhe trajtimit,
 • Sport. E lehtë implementimi i pagesës do të ndihmojë në përmirësimin funksion ngrerë. Squats, rrotullimi i legenit, duke ecur në vend me ngritur gjunjët e stimulon qarkullimin e gjakut në të organeve të legenit, pengon ngecjen e proceseve
 • Për të braktisur shprehitë e këqija. Cigaret dhe alkooli – armiqtë e potencë mashkull. Substanca toksike të bllokojë prodhimin e hormoneve seksuale, ndërprerë sistemin kardiovaskular, e cila të çon në një rënie të ereksionit dhe epsh.

E rëndësishme! Për potencë ishte e fortë, nevoja për t'i dhënë trupit një "reboot". E përditshme tetë orë gjumë do të ndihmojë në ngritjen e funksionit të sistemit riprodhues dhe lehtësimin e depresionit.